Vis - Maritieme Herberg Neptunus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Menukaarten > Hoofdgerechten
Vis hoofdgerechten

Als U een liefhebber bent van VIS dan bent u bij Neptunus op de juiste stek. De soorten Vis die worden geserveerd zijn mede afhankelijk van het seizoen. Alle vis wordt onder keurmerk gevangen waarvan de meeste door onze eigen  Helderse Kotters en via de Helderse Visafslag bij ons aangeleverd.

Kabeljauw “ Noordzee “
Superverse Kabeljauw, op de huid gebakken.
€ 19,50
Visvariatie “ Neptunus “
3 soorten Vis geserveerd met wijn – dillesaus.
€ 21,50
Trio Slibtong.
3 “ slipjes “ geserveerd met remouladesaus.
€ 19,75

Zeetong à la Meunière.
Zeetong { circa 400 gram } gebakken in de roomboter.
€ 29,50

Bijlage : De bovenstaande visgerechten zijn inclusief frietjes, gebakken aardappels
                en seizoengroentes.


Specialiteit “ Kibbeling “
Kibbeling van Kabeljauw met ravigottesaus – salade – frietjes en mayo.
€ 16,50
Mosselen
Mosselen gekookt in Bier of witte Wijn.
De mosselen worden geserveerd met stokbrood, salade, frietjes en 2 sausjes
€ 19,50

Gamba`s in kreeftensaus.
Gepelde Gamba`s geserveerd met stokbrood en frites.
€ 19,-

Voor de liefhebber, “ Visschotel “de Luxe “
Wilt u zich eens echt verwennen, probeer dan eens onze “ Visschotel de Luxe “
Deze schotel kan bestelt worden vanaf 2 personen en bestaat uit 5 soorten vis.
De diversiteit van de vissoorten is mede afhankelijk van het seizoen.
Bijlage : Frietjes – gebakken aardappels – salade – seizoengroente – sauzen.
€ 27,50 p.p.

Voor onze Lichtmatroos.

Tongfile met frietjes, mayonaise en appelmoes.
€ 8,-

*De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten en/of prijswijzigingen.
 
Copyright 2016.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu